Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiștii clujeni au salvat un turist blocat peste noapte pe o creastă muntoasă

Salvamontiștii clujeni au salvat un turist blocat peste noapte pe o creastă muntoasă. La misiune au participat patru salvatori, iar turistul imprudent a fost dus în siguranță la baza muntelui. Pentru a-l coborî pe bărbat din locul în care rămăsese blocat, salvamontiștii au folosit cordelina, potrivit Mediafax.

Citește AICI cum a TRANȘAT DNA subiectul dosarului lui Barna, după ce liderul USR i-a ARĂTAT PISICA - Reacție EXCLUSIVĂ!

Turistul a fost recuperat în noaptea de joi spre vineri de pe o creastă din Cheile Turenilor. Salvamontiștii clujeni au fost solicitați pentru o intervenție într-o zonă greu accesibilă. Apelul de ajutor a venit de la un bărbat care a rămas blocat pe o creastă în întuneric, fără a avea echipamentul necesar pentru retragerea de pe traseu.

Potrivit Salvamont Cluj, o echipă de patru salvatori din Cheile Turzii și Cluj-Napoca a ajuns rapid la locul incidentului. Salvamontiștii l-au asigurat în cordelină pe turist și l-au extras de pe creastă. Bărbatul nu a suferit nicio accidentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.