Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiștii din Gorj au salvat un pui de lebădă lovit: 'Noi nu putem spune 'Nu se poate'

lebădă salvată

Salvamontiștii din Gorj au salvat un pui de lebădă lovit care plutea pe lacul de acumulare de lângă orașul Târgu Jiu. Pasărea a fost predată unei organizații pentru protecția animalelor pentru a fi dusă la un medic veterinar pentru consult și tratament, potrivit mediafax.ro.

„Pentru că noi nu putem spune 'Nu', pentru că noi nu putem spune 'Nu se poate'! Salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au fost solicitați astăzi (marți - n.r.) să intervină la o situație mai puțin diferită, pentru recuperarea unui pui de lebădă lovit și care plutea pe lacul de acumulare de lângă orașul Tg.Jiu”, anunță Dispeceratul Național Salvamont.

Potrivit sursei citate, locuitorii au văzut că grupul de lebede stătea adunat în jurul puiului, iar oamenii și-au dat seama ca acesta are probleme și au solicitat sprijinul salvamontiștilor pentru a vedea care este situația.

„Au intervenit salvamontiștii aflați în tura de permanență din Baza centrală Tg Jiu care au recuperat puiul de lebădă și, constatând că acesta e rănit, l-au dat unei organizații pentru protecția animalelor pentru a-l duce la un medic veterinar pentru consult și tratament. Să speram că puiul de lebădă va avea o însănătoșire grabnică”, adaugă Salvamont.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.