Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvini crede că alegerile europarlamentare vor fi o 'zi a trezirii': Europa se va transforma într-un califat islamic dacă nu luăm măsuri

Inquam Photos / George Calin
Matteo Salvini

Alegerile pentru Parlamentul European vor fi o "zi a trezirii" pentru ţările din Uniunea Europeană, a declarat vicepremierul italian Matteo Salvini pentru televiziunea publică ungară, transmite vineri MTI, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Salvini, "migraţia necontrolată" nu a făcut decât să aducă "forţă de muncă ieftină pentru stăpânii de sclavi şi voturi pentru stânga". Practica din Canada, Australia şi SUA arată că migraţia controlată este singura soluţie, a subliniat vicepremierul italian în interviul difuzat joi seara târziu pe postul M1.

Salvini, care a purtat convorbiri joi la Budapesta cu premierul ungar Viktor Orban şi ministrul de interne Sandor Pinter, a insistat că Europa trebuie să fie capabilă să-şi apere frontierele, avertizând că rădăcinile creştine ale continentului sunt deja în pericol şi că "Europa se va transforma într-un califat islamic dacă nu luăm măsuri". Noua politică europeană trebuie să se axeze pe securitate, muncă, familie, tradiţii creştine şi protecţia mediului, a adăugat Salvini.

Citeste si Adrian Vasilescu, consilier BNR, explică cum va influența noul indice ratele românilor: Câtă vreme inflaţia e sus, nu are cum să fie dobânda prea mică

Vicepremierul italian a menţionat că, de când guvernul său a întărit paza graniţelor maritime ale Italiei, intrările ilegale în ţară pe această cale au scăzut cu 93%, iar numărul de dispăruţi şi morţi s-a redus la jumătate.

De când Salvini a interzis acostarea pe ţărmurile Italiei a navelor care transportă migranţi, aceştia renunţă să mai plece şi astfel numărul migranţilor înecaţi pe mare a scăzut dramatic, a explicat la rândul său premierul ungar, într-un interviu acordat vineri postului public de radio Kossuth.

Matteo Salvini "a bătut ultimul cui în sicriul politicienilor pro-migraţie" şi a reuşit să oprească migraţia pe mare, în timp ce Ungaria a oprit-o pe cea pe uscat, a spus Viktor Orban.

Salvini a demonstrat că politicienii pro-migraţie "mint" când spun că migraţia este imposibil de oprit, a conchis Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.