Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sam Bird a câştigat a doua cursă de Formula E din Arabia Saudită

formula 1

Pilotul britanic Sam Bird (Jaguar) a câştigat sâmbătă, în nocturnă, a doua cursă de Formula E disputată în Arabia Saudită, la Diriyah, unde s-a dat startul în acest sezon, notează AFP, potrivit Agerpres.

Bird, la a zecea sa victorie din Formula E, a fost urmat în clasament de olandezul Robin Frijns (Virgin Racing) la 2sec194/1000 şi de portughezul Antonio Felix da Costa (Techeetah) la 6sec900/1000. Britanicul este singurul pilot de la înfiinţarea Formulei E, acum şapte ani, care a câştigat cel puţin o cursă în fiecare an.

Francezul Jean-Eric Vergne, clasat iniţial pe locul trei, a fost penalizat cu 24 secunde pentru că nu a respectat regulamentul în ce priveşte ''attack mode'', care îi permitea o creştere de putere temporară, şi a ocupat în final locul 12.

Olandezul Nyck de Vries (Mercedes), câştigătorul primei curse de vineri, a terminat doar pe locul nouă, iar coechipierul său Stoffel Vandoorne a fost al 13-lea.

În clasamentul piloţilor, după primele două curse, Nyck de Vries se menţine lider cu 32 puncte, urmat de Sam Bird (25), Robin Frijns (22), elveţianul Edoardo Mortara (Venturi) - 18, Da Costa 15, etc.

Următorul ePrix al anului este prevăzut la Roma pe 10 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.