Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sâmbătă, ultima etapă din play-off-ul Ligii secunde. Slobozia și Buzău au promovat

x
fotbal minge

Sâmbătă este programată ultima etapă din play-off-ul Ligii secunde. Situația echipelor promovate este clară: Unirea Slobozia și Gloria Buzău fiind echipele calificate, potrivit mediafax.

Gloria Buzău a promovat după victoria cu Unirea Slobozia de pe teren propriu, ialomițenii fiind de asemenea matematic promovați, dar și campioni în acest sezon de Liga 2, scrie FRF.

În celelalte două meciuri ale rundei, disputate miercuri, CSC 1599 Șelimbăr și CS Mioveni au remizat, scor 2-2, iar Corvinul Hunedoara s-a impus în fața propriilor suporteri în fața formației AFK Csikszereda, scor 3-1.

„Avem numele echipelor promovate, avem și numele echipelor calificate la barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1, mai rămâne să aflăm care va fi poziția finală a celor două formații, CS Mioveni și AFK Csikszereda, în clasament. Cele două se află la egalitate, fiecare cu câte 40 de puncte, iar în ultima etapă le așteaptă două dueluri pe arenele proprii. CS Mioveni va primi vizita Corvinului, în timp ce AFK Csikszereda va evolua împotriva Gloriei Buzău. Toate meciurile din ultima etapă a play-off-ului sunt programate sâmbătă, 11 mai, de la ora 12:00”, potrivit frf.ro.

Conform aceleiași surse, în caz de egalitate la finalul campionatului, CS Mioveni este în avantaj, principalul criteriu de departajare în cazul egalității de puncte fiind acela al numărului de puncte la finalul sezonului regular. CS Mioveni a încheiat sezonul regular cu 33 de puncte, în timp ce AFK Csikszereda a acumulat 32 de puncte.

Tot sâmbătă sunt programte și meciurile din ultima etapă a play-out-ului Liga 2 Casa Pariurilor, capul de afiș al rundei fiind lupta pentru evitarea retrogradării dintre FC Unirea Dej și CSC Dumbrăvița.

„Deși nu era văzută cu multe șanse de salvare, formația antrenată de Dragoș Militaru a reușit să recupereze 8 puncte din 10 față de Dumbrăvița în cele 5 meciuri din play-out și se află acum la o victorie de un nou sezon în Liga 2! În ultima rundă, FC Unirea Dej va primi vizita formației CSM Alexandria, iar CSC Dumbrăvița va evolua tot pe teren propriu, în compania Ceahlăului. Calculele sunt simple în acest caz: pentru a se salva, clujenii au nevoie de un succes în meciul cu Alexandria, dar și ca echipa din Dumbrăvița să piardă duelul cu Ceahlăul. Pentru timișeni, o remiză este suficientă în ecuația salvării, în cazul în care cele două termină sezonul la egalitate de puncte, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor la finalul sezonului regular”, arată Federația Română de Fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.