Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samuel Eto'o: 'Pentru noi, Leo Messi va fi mereu cel mai bun jucător din lume'

capitalfm.co.ke
samuel etoo

Samuel Eto'o contestă decizia luată de cei care au votat pentru premiul de cel mai bun jucător din lume. Vicecampionul mondial, croatul Luka Modric, a primit trofeul The Best, însă mijlocașul din Camerun, Eto'o este de altă părere, scrie Mediafax.

După cei cinci ani petrecuți în tricoul blaugrana, în perioada 2004 - 2009, Samuel Eto'o vede un singur câștigător al trofeului.

"Pentru noi, Leo (n.red. - Messi) va fi mereu cel mai bun jucător din lume. Oamenii aleg, iar ei au ales acești trei jucători, care au evoluat foarte bine în sezonul trecut, dar acest lucru nu schimbă faptul că pentru oameni ca mine și ca mulți alții, Leo este cel mai bun jucător din lume", a spus Samuel Eto'o la finalul galei The Best FIFA Awards.

Citește și: Florin Bratu: Am spus ce aveam pe suflet, dar nu s-a discutat despre posibilitatea să revin vreodată în Ștefan cel Mare

Patru ani au evoluat împreună Messi și Eto'o (2005-2009), timp în care au câștigat de două ori Liga Campionilor, de două ori La Liga și de tot atâtea ori Supercupa Spaniei și o Cupă a Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.