Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samuel Eto'o: 'Lionel Messi nu va pleca de la FC Barcelona'

www.digisport.ro
Lionel Messi

Lionel Messi nu a semnat prelungirea contractului cu FC Barcelona. Starul argentinian va fi liber la finalul sezonului următor, însă fostul său coleg, Samuel Eto'o, a declarat că acesta nu va pleca de la echipa de pe Camp Nou, acolo unde îşi va încheia şi cariera, potrivit Mediafax.

Contractul lui Messi cu Barcelona va expira la finalul lunii iunie 2021, dar Eto'o, confidentul jucătorului de 32 de ani, a precizat că acesta va semna o nouă înţelegere cu gruparea blaugrana.

„Poate să îşi prelungească înţelegerea cu Barcelona. Are în continuare picioare pentru a face lucrul acesta. Cred că îşi va încheia cariera la Barcelona, iar dacă simte că poate să o facă, o va face”, a spus Samuel Eto'o, potrivit goal.com.

România ÎNCHIDE șapte puncte de trecere a frontierei, de joi dimineața

În urmă cu o lună au apărut informaţii despre o posibilă plecare a lui Lionel Messi la Manchester City. Argentinianul are o clauză în contract care îi permite să plece liber la finalul sezonului. În plus, şi echipa lui David Beckham, din MLS, Inter Miami, şi-a anunţat interesul pentru starul blaugrana.

Cu toatea aceste zvonuri, preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a precizat, în urmă cu o săptămână, că este încrezător că îl poate convinge pe Messi să rămână la campioana Spaniei.

„Messi este cel mai bun jucător din lume. Nu este nevoie să mai ofer alte explicaţii, am făcut acest lucru de nenumărate ori în trecut. Messi va continua să joace pentru Barca şi se va retrage la Barca. Nu cred că se simte singur. Ştiu că sunt multe persoane care au spus asta, dar nu cred că este cazul”, a spus Josep Maria Bartomeu, citat de goal.com.

Messi, care a ajuns la Academia La Masia la vârsta de 13 ani, este cel mai productiv jucător pe care l-a avut clubul Barcelona. În acest sezon, argentinianul a evoluat în 31 de meciuri, a marcat de 24 de ori şi a oferit 15 pase de gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.