Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samuel Umtiti nu vrea să plece de la Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Samuel Umtiti i-a liniștit pe suporterii Barcelonei. Deși este dorit de unele dintre cele mai importante cluburi din Europa precum Juventus, Manchester United sau Arsenal, fundașul francez nici nu se gândește să se despartă de gruparea blaugrana potrivit mediafax

Samuel Umtiti nu a avut parte de cel mai bun sezon al lui. A jucat doar 13 meciuri pentru Barcelona, din cauza accidentării suferite la genunchiul stâng. În locul lui a evoluat compatriotul său Clement Lenglet care pare să-i fi câștigat încrederea lui Ernesto Valverde și un loc în "primul 11" al catalanilor.

Potrivit publicației L'Equipe mai multe cluburi din Serie A și din Premier League și-au arătat interesul pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani. Samuel Umtiti a fost însă categoric și a transmis reprezentanților săi că nu vrea să audă de alte echipe și de ofertele lor. Fundașul mai are contract cu Barcelona până în iunie 2023, iar dorința lui este de a juca în continuare în culorile blaugrana.

O altă publicație din Franța, 'Le Parisien' a notat că francezul consideră plecarea de la Barcelona un pas în spate în cariera sa, iar, din acest motiv, Umtiti le-a transmis oficialilor catalani să blocheze orice oferte care ajunge pe numele lui, pentru că nu este interesat de o plecare.

Samuel Umtiti este cotat la 70 de milioane de euro, iar clauza apărătorului de reziliere ajunge până la 500 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.