Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SANADOR îți dă întâlnire la Baby Boom Show cu oferte speciale pentru maternitate și pediatrie

bebelus

În perioada 20-23 mai 2021, SANADOR va fi prezent la Baby Boom Show Virtual cu discounturi speciale la pachete de naștere și reduceri la abonamentele medicale de pediatrie.

Maternitatea SANADOR, din cadrul Spitalului Clinic SANADOR, este recunoscută pentru condițiile pe care le oferă viitoarelor mămici și nou-născuților, dar și pentru echipa din care fac parte medici de renume, cu vastă experiență în activitatea de terapie intensivă neonatală, și asistente medicale specializate în neonatologie și în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanente.

În plus, Maternitatea SANADOR pune la dispoziția viitoarelor mame și a nou-născuților o secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală și echipamente de înaltă performanță. Micuții pot beneficia, la cerere, de screening auditiv și screening metabolic extins, dar și de o serie completă de consulturi interdisciplinare: ecografie cardiacă, transfontanelară și abdominală, consulturi de ORL, Ortopedie pediatrică, Neurologie pediatrică, Oftalmologie, consult de recuperare medicală și tratament kinetoterapeutic.

SANADOR este o alegere de încredere nu doar pentru prima întâlnire cu bebelușul, ci și pentru supravegherea și îngrijirea acestuia din punct de vedere medical până la vârsta majoratului.

La SANADOR, micuții pacienți au acces la servicii medicale de pediatrie la cele mai înalte standarde, medici empatici și simpatici, cu vastă experiență și înaltă pregătire profesională, disponibili 24/24H, și echipamente medicale și de laborator performante. Serviciile pot fi accesate în sistem ambulatoriu, cu programare sau în urgență, sau prin internare pe Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic SANADOR, în rezerve special dedicate.

Compartimentul de Primiri Urgențe Pediatrie are intrare separată de cea a pacienților adulți, recepție proprie, cabinete de pediatrie dotate la cele mai înalte standarde și sală de recoltare a analizelor medicale adaptată micuților pacienți. Pentru diagnosticare rapidă, medicii au acces nonstop la un laborator de tip Point-of-Care (unde pot fi procesate pe loc o serie de analize medicale), dar și o linie completă de imagistică în cadrul ambulatoriului integrat (RMN, CT, ecograf).

SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, cu o suprafață totală de 30.000 de mp și o capacitate de 413 paturi, cu compartiment de primiri urgențe (24/24H), flotă proprie de ambulanțe, 21 de linii de gardă și o echipă medicală de elită, oferă acces pacienților la servicii medicale premium, medici cu înaltă pregătire profesională și echipamente medicale de ultimă generație.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.