Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SANCȚIUNI dure, după ce unui client i-au fost vândute 15.000 de mere. S-a lăsat cu sancțiuni dure și concedieri (Cuba)

kozpost.com
mere

Mai mulţi angajaţi ai unui supermarket cubanez au fost concediaţi pentru că au vândut 15.000 de mere unui singur client, într-o ţară afectată în mod frecvent de penuria de alimente, relatează sâmbătă France Presse preluat de agerpres.

Vânzarea a fost dezvăluită săptămâna trecută de blogul unui jurnalist cubanez, care a fost martor al faptelor într-un supermarket din Havana. Informaţia a fost reluată în presa oficială, iar vineri cotidianul de stat Granma a publicat măsura de sancţionare împotriva angajaţilor implicaţi.

"Organizaţi într-un mod cvasi-militar şi în indiferenţa complice a angajaţilor, mai mulţi tineri şi-au făcut apariţia şi în doar câteva minute au cumpărat 15.000 de mere (150 cutii de 100)", povesteşte pe blog jurnalistul Iroel Sanchez, care a precizat că toată această încărcătură era destinată unui singur client. Cumpărătorul a plătit echivalentul a 45 de cenţi pe măr, conform bonurilor care însoţesc textul.

Opt angajaţi ai supermarketului au fost concediaţi.

În contextul penuriei recurente a unor produse în Cuba - de la fructe, lapte sau unt şi până la bere - nu este neobişnuit ca un comerciant să cumpere un stoc mare de alimente pentru a le revinde mai scump, scrie AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.