Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sancţiuni de peste 11.000 de lei aplicate de poliţiştii locali pentru patru deţinători de câini periculoşi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, a anunţat, joi, că a fost verificat modul în care proprietarii de câini din zona de nord a municipiului respectă legislaţia în vigoare referitoare la deţinerea şi îngrijirea acestor animale de companie.

Au fost verificaţi mai mulţi deţinători de câini din cartierele Aradului, Lipovei şi din zona Kuncz, fiind aplicate patru sancţiuni în valoare totală de 11.700 de lei pentru lăsarea în libertate a animalelor de companie, nedeclararea câinilor periculoşi şi nerespectarea prevederilor legale privind sterilizarea patrupedelor.

Totodată, reprezentanţii Danyflor au depistat şi au ridicat cinci câini fără stăpân din zonele Aradului şi Lipovei. Astfel de acţiuni de verificare vor fi organizate şi în perioada următoare.

La acţiunea Poliţiei Locale Timişoara au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş - Biroul Protecţia Animalelor, reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Timişoara - Direcţia Calitatea Vieţii şi ai societăţii de ecarisaj Danyflor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.