Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sandra Izbașa, Gică Craioveanu, Codin Maticiuc și Micutzu, VEDETE într-o comedie regizată de Iura Lucașu

The Style Journal
Codin Maticiuc

Regizorul Iura Lucașu, câştigătorul premiului publicului la cea mai recentă gală Gopo, a început filmările pentru o nouă comedie, în distribuție găsindu-se nume cunoscute, ca Sandra Izbașa, Gică Craioveanu, Codin Maticiuc și Micutzu, dar și actori deja confirmați pe ecrane.

Pe genericul noii producții semnate de autorul peliculei "Ghinionistul", filmul românesc cu cele mai mari încasări din 2017, se regăsesesc nu mai puțin de 16 celebrități, arată un comunicat remis MEDIAFAX. Pe platourile de filmare ale comediei "Faci sau taci" se întâlnesc Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia Huidu, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Vişterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.

Timp de 22 de zile, Iura Luncaşu filmează în 13 locuri diferite din Banat.

"Locaţiile sunt spectaculoase. Filmăm în Timişoara, la Cheile Nerei, în centrul vechi din Oraviţa, în nişte locuri încărcate de istorie, cum ar fi primul teatru şi primul baraj din România. Bineînţeles că ne întoarcem cu o deosebită plăcere la Văliug, unde urmează să facem nişte secvenţe foarte interesante, prin munţi.", spune Iura Luncaşu.

Citește și: HAOS pe Valea Prahovei - Traficul este blocat între staţiunile Sinaia şi Predeal

Regizorul spune că prin noua producție își dorește să ofere spectatorului român o poveste filmată la alte standarde decât cele la care a fost obișnuit: "Din punctul meu de vedere «Faci sau taci» este mult peste «Ghinionistul». Nu degeaba cei de la Vertical Entertainment au achiziţionat proiectul încă din faza de scenariu. Cu acest film vreau să pot lucra mult mai organizat, pentru simplul motiv că nu mai vreau să aud de producţii low budget. Consider că nu putem să apelăm la empatia nesfârşită a românului de a urmări un film autohton, fără să se aştepte la calitate. «Faci sau taci» are toate premisele şi circumstanţele să fie un proiect foarte bun, pornind de la distribuţie, locaţii şi culminând cu umorul său autentic. De altfel, am şi avut deja câteva zile de filmare şi au fost de-a dreptul încurajatoare reacţiile, pentru că s-a râs în continuu. Lansarea filmului va avea loc în toamna anului 2019".

Comedia "Faci sau taci" are un punct de pornire care nu este tocmai amuzant: traficanţi de carne vie. Sigur că aici nu e nimic amuzant. Producătorii dezvăluie direcția în care încep situațiile comice: "Atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? Recunoaşte, lucrurile devin amuzante. Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare".

O producţie Next Spot, "Faci sau taci" este o comedie regizată, scrisă şi produsă de Iura Luncaşu, care îl are ca director de imagine pe Răzvan Leucea, în timp ce sunetul este semnat de Ionuţ Geadău, iar de montaj se ocupă Marian Ene.

Filmul va fi distribuit pe marile ecrane de Vertical Entertainment, în 2019.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.