Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sandra Izbaşa: 'Ne dorim ca în jurul Larisei Iordache să se formeze o echipă puternică, să se prezinte onorabil la europene cât şi la mondiale'

adevarul.ro
Sandra Izbasa

Fosta gimnastă Sandra Izbaşa, prezentă, marţi, la lansarea programului "Hai cu noi în ţara campionilor", a declarat că se doreşte ca în jurul Larisei Iordache să se formeze o echipă puternică şi care să se prezinte onorabil la Campionatele Europene şi Mondiale de Gimnastică.

"Ne dorim în continuare ca gimnastica să aibă viitor şi le transmitem asta celor care vin din urmă. Este foarte mult de muncă, e nevoie de foarte multă investiţie pentru a ajunge acolo unde am fost odată. Dar nu putem de azi pe mâine, trebuie să avem răbdare şi să le susţinem indiferent de rezultatele pe care le au. Ne dorim ca în jurul Larisei Iordache să se formeze o echipă puternică, să se prezinte onorabil la europene cât şi la mondiale pentru că încep deja calificările pentru Jocurile Olimpice din 2020. Eu nu vreau să spun că mă tem de aceste calificări. Totul depinde de ele, să-şi dorească să ajungă măcar să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În primul rând atmosfera de acolo este deosebită şi ar fi păcat să te antrenezi zi de zi şi să nu participi la o ediţie a Jocurilor Olimpice. Interesul faţă de sport a scăzut, începând de la şcoli, nu se mai mai practică aşa cum era înainte. Şi automat, atracţia faţă de sport nu mai e aceeaşi. Noi ne dorim şi cu grupa mea de iniţiere să le dăm un impuls. Cine ştie cum iese o campioană. Trebuie multă investiţie, răbdare, încredere şi curaj", a declarat Sandra Izbaşa, conform News.ro.

Federaţia Română de Gimnastică a lansat, marţi, programul "Hai cu noi în ţara campionilor", program de selecţie naţională a micilor gimnaste şi gimnaşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.