Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sanitas anunţă modificarea legislaţiei, astfel încât se permite ca şi moaşele să participe la concursurile pentru funcţiile de director de îngrijiri

Sanitas
Sanitas

Cadrele medicale care ocupă funcţia de moaşă vor putea participa la concursurile organizate pentru ocuparea posturilor de director de îngrijiri în instituţiile din sistemul sanitar, după modificarea legislaţiei în acest sens, potrivit news.ro.

Schimbarea legislativă a fost anunţată, vineri, de către Sindicatul Sanitas, care a purtat negocieri cu Ministerul Sănătăţii pentru schimbarea legislaţiei privind participarea la concursurile pentru ocuparea posturilor de director de îngrijiri în instituţiile din sistemul sanitar.

”Ministrul Sănătăţii a semnat astăzi actul normativ de completare a Ordinului M.S. nr. 284/2007 privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a concursurilor/examenelor pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director din spitalele publice”, a anunţat Sanitas.

Conform sindicaliştilor din domeniu, până în prezent doar asistenţii medicali generalişti principali absolvenţi de învăţământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licenţă/absolvire şi cu cel puţin doi ani vechime aveau dreptul de a se înscrie la concursurile pentru funcţiile de directori de îngrijiri în spitalele publice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.