Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Santos, Deschamps şi Loew au rămas prea mult timp selecţioneri, spune celebrul antrenor Louis van Gaal

https://www.besoccer.com/n
fernando santos

Fernando Santos, Didier Deschamps şi Joachim Loew au rămas prea mult timp selecţioneri şi nu este întâmplător că naţionalele pregătite de ei, Portugalia, Franţa şi Germania, au fost eliminate de la EURO 2020 în optimi de finală, a declarat pentru L'Equipe celebrul antrenor olandez Louis van Gaal, potrivit agerpres.ro.

"Este o coincidenţă ciudată că aceste trei ţări au un selecţioner aflat în funcţie de şapte, nouă sau cincisprezece ani. Santos, Deschamps sau Loew sunt de prea mult timp la echipa lor şi nu schimbă nimic. Au încredere în jucătorii lor. Echilibrul între jucători şi antrenor s-a rupt. Loew era acolo de cincisprezece ani, crede în filosofia şi în structura sa, cu ele a fost campion mondial (în 2014 - n. r.). Deşi a eşuat deja la ultima Cupă Mondială (eliminare după faza grupelor în 2018 - n. r), o ia de la capăt", a spus Van Gaal.

Loew a anunţat încă de la începutul lui martie că se va despărţi de naţionala Germaniei după EURO 2020. Mannschaft este una din adversarele României în preliminariile CM 2022.

Van Gaal a lăudat naţionala Italiei, care o va întâlni pe cea a Angliei în finala EURO 2020: "Pentru mine, italienii au avut cea mai bună echipă. Au jucători de calitate, oricine poate marca, şi evoluează ca o echipă. Belgia are şi ea o echipă frumoasă. Sper că Italia va câştiga. Faţă de vremurile de altădată, când jucau catenaccio, italienii arată un fotbal atrăgător."

Potrivit presei olandeze, Van Gaal se pregăteşte să revină în postul de selecţioner al naţionalei ţării sale, pe care a dus-o până în semifinalele Cupei Mondiale 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.