Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Santos l-a dat afară pe Robinho după numai 6 zile: Brazilianul riscă pușcăria, pentru un viol pe care l-ar fi făcut în Italia

www.worldsoccertalk.com
Robinho

Clubul brazilian Santos şi fostul internaţional brazilian Robinho, condamnat în primă instanţă pentru un viol colectiv în 2013, când juca la AC Milan, au reziliat contractul semnat în 10 octombrie.

Mare speranţă a fotbalului brazilian, Robinho a semnat, la 36 de ani, un contract pe cinci luni cu FC Santos, club la care s-a format, scrie news.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

În 2017, atacantul a fost condamnat în lipsă la nouă ani de închisoare pentru viol colectiv datând din 2013, din perioada în care juca la AC Milan. El a făcut apel şi susţine că este nevinovat.

"De comun acord, Santos şi Robinho au decis să suspende contractul semnat în 10 octombrie pentru ca jucătorul să se poată concentra pe apărarea sa la procesul din Italia", a anunţat clubul din Sao Paulo pe Twitter.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.