Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Saoirse Ronan aduce pe ecrane povestea impresionantă a luptei cu alcoolismul în 'The Outrun'

beachhouserehabcenter.com
medicamente bautura alcool

O relatare autobiografică despre lupta cu alcoolismul, "The Outrun" a început prin a fi un bestseller în Marea Britanie înainte de a fi adus pe ecrane de actriţa americano-irlandeză Saoirse Ronan, de mai multe ori nominalizată la Oscar, şi prezentat anul acesta la Festivalul de Film Sundance, informează AFP.

În această peliculă, care a avut premiera vineri la influentul festival american de film independent, actriţa în vârstă de 29 de ani o interpretează pe Amy Liptrot, o jurnalistă specializată în muzică care îşi părăseşte viaţa distructivă din Londra pentru a descoperi frumuseţea sălbatică a insulelor Orkney din Scoţia, cu scopul de a-şi vindeca alcoolismul, conform Agerpres.

Povestea autobiografică a lui Amy Liptrot s-a vândut în peste 100.000 de exemplare în Marea Britanie, iar Saoirse Ronan ("Little Women"), care a descoperit-o în timpul lockdown-ului, a dorit imediat să facă un film despre aceasta.

"Este un subiect pe care am vrut mereu să îl abordez la un moment dat, pentru că l-am trăit, ca fiecare dintre noi", a declarat pentru AFP actriţa, care este şi producătoarea filmului. 

Amy Liptrot îşi găseşte alinarea în frumuseţea faunei sălbatice, a peisajelor accidentate şi a valurilor din insulele sale natale - momente intercalate cu amintiri ale relaţiilor sabotate cu partenerul său, cu prietenii şi cu familia sa.

"Când se simte cel mai rău, este destul de rea cu cei apropiaţi, iar eu nu avusesem niciodată ocazia" de a interpreta acest tip de rol, a explicat actriţa.

"Nu cred că aş fi fost neapărat pregătită să îmi asum un astfel de rol, chiar acum doi sau trei ani", a subliniat ea.

Primele recenzii au fost elogioase, IndieWire numindu-l atât o "grandioasă operă de artă despre peisaj", cât şi un "studiu solid de caracter".

Co-fondat de actorul Robert Redford, festivalul Sundance, care a început joi, este o rampă de lansare vitală pentru multe filme independente şi documentare aflate în căutare de distribuitori. Evenimentul se desfăşoară până la 28 ianuarie în munţii din Utah.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.