Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna Internaţională a Prinţeselor, serialul Băiat, fată etc şi blocul de programe Provocarea estivală, în august, la posturile Disney

Disney +

Săptămâna Internaţională a Prinţeselor şi un nou serial animat, „Băiat, fată etc”, fac parte din grila posturilor Disney Channel şi Disney Junior în luna august, când va continua blocul de programe „Provocarea estivală”, cu cele mai populare seriale, potrivit news.ro.

În fiecare după-amiază de sâmbătă şi duminică, de la ora 12:00, vor putea fi urmărite - în „Provocarea estivală” - episoade consecutive din seriale ca „Sydney şi Max” (1 august), „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” (7-8 august), „Bizaardvark” (14-15 august), „Ne vedem la Paris” (21-22 august).

La Disney Junior, vor putea fi urmărite noi episoade din serialele „Mira, detectiv regal” şi „Fancy Nancy Clancy”.

În plus, între 23 si 29 august va fi marcată Săptămâna Internaţională a Prinţeselor.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

La Disney Junior vor fi difuzate, în fiecare zi, de la ora 10:30, episoade speciale cu „Printesa Sofia I”, care demonstrează că bunătatea şi curajul sunt cele mai importante trăsături ale unei prinţese.

Disney Channel va difuza câte trei episoade din serialul „Aventura încâlcită a lui Rapunzel”, în fiecare zi de la ora 18:00.

„Băiat, fată etc.” prezintă aventurile amuzante ale unei familii - un băiat, o fată, un câine, o pisică şi o bucată de brânză, care locuiesc împreună. Va putea fi vizionat în fiecare zi, de luni până vineri, din 23 august, de la ora 17:30.

În ultimul weekend de vară, 28 - 29 august, de la ora 10:00, la Disney Channel poate fi urmărit un grupaj de programe estivale din diferite seriale: „Tabăra cu peripeţii”, „Casa lui Raven”, „Baftă Charlie”, „Sydney şi Max”, „Mereu la Mijloc”, „O viaţă minunată pe punte”, „Câinele Bloger”, „Copiii Bionici”, „Coop şi Cami întreabă lumea”, „Riley şi restul lumii” şi filmele „Plaja Adolescenţilor” şi „Plaja Adolescenţilor 2”.

La Disney Junior, din 2 august, vor fi disponibile noi episoade din serialul „MIra, detectiv regal”, destinat preşcolarilor, inspirat de cultura indiană.

În fiecare zi de weekend, de la ora 10:00, tinerii telespectatori au parte de maratoane cu episoade consecutive din serialele lor preferate: „Blue”, „Eroii în Pijama”, „Gigantosaurul”, „Mira”, „Detectiv Regal”, „T.O.T.S.”,  „Fancy Nancy Clancy”, „Prietenii Căţeluşi” şi „Sofia I”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.