Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna Modei masculine de la Paris: Casa Louis Vuitton va deschide cu un show în stil western

lvmh.com
saptamana modei paris Louis Vuitton

Săptămâna Modei masculine de la Paris: Casa Louis Vuitton va deschide cu un show în stil western

Săptămâna Modei masculine de la Paris va începe marţi seară, de la ora locală 20:00, cu un show al artistului Pharrell Williams pentru casa Louis Vuitton, care este pe cât de celebru, pe atât de flamboiant. Spectacolul va avea loc într-un celebru parc de distracţii din capitala franceză, la doar câţiva paşi de Fundaţia Vuitton, care este dedicată artei, informează AFP, potrivit Agerpres.

La şase luni după defilarea sa care a făcut vâlvă după ce a avut loc pe Pont Neuf din Paris, lângă sediul general al casei de modă, creatorul american a ales Jardin d'acclimatation din Bois de Boulogne ca teren de joacă pentru o prezentare care, cel mai probabil, va fi dinamică şi inspirată din marele vest american.

Toţi invitaţii au primit pe post de invitaţie o muzicuţă cu sigla "LV", iar casa de modă şi-a însoţit comunicarea pe Instagram cu un videoclip inspirat din estetica western.

Maestrul bucătar Jean Imbert, un prieten al marilor case de modă pariziene, se va afla în bucătărie şi va prepara mâncăruri ce vor fi servite într-o atmosferă de restaurant ce aminteşte de marele vest american.

Cântăreţul Pharrell Williams, devenit celebru datorită cântecelor "Happy" şi "Get Lucky" lansate alături de Daft Punk, va dezvălui în acest decor cea de-a treia colecţie masculină pe care a creat-o pentru casa Louis Vuitton, după ce a prezentat anterior la Hong Kong o pre-colecţie inspirată de Hawaii.

La Paris, defilarea casei Vuitton, o marcă far din cadrul grupului de lux LVMH, ar trebui să atragă din nou numeroase staruri din muzica rap, cinematografie şi sport. Printre vedetele prezente în primul rând de lângă podium ar putea să se afle şi celebrul baschetbalist american LeBron James, cea mai recentă imagine oficială recrutată de acest brand.

Marile case de modă vor fi prezente la Paris Fashion Week, cum ar fi Valentino, Dior Homme şi mai ales Givenchy, care îşi va prezenta noua colecţie fără directorul său de creaţie, Matthew Williams, plecat de la 1 ianuarie.

După trei ani de absenţă la acest eveniment hibernal parizian, Olivier Rousteing revine cu o prezentare a casei Balmain.

Pentru casele independente, una dintre cele mai aşteptate defilări va fi cea organizată de Alexandre Mattiussi pentru AMI, considerat un as al "modei happening".

Săptămâna Modei masculine de la Paris, unde vor fi prezentate colecţii create pentru sezonul toamnă-iarnă 2024-2025, urmează celei de la Milano. Evenimentul parizian va include 42 de defilări şi 32 de prezentări repartizate în şase zile, de marţi şi până duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.