Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămână plină pentru liderii români în relația cu Israelul și comemorarea Holocaustului

facebook.com
sss

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, în perioada 21 – 23 ianuarie, o vizită în Israel, cu prilejul participării la cea de-a cincea ediţie a Forumului liderilor internaţionali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului şi împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau – ”Remembering the Holocaust, Fighting Antisemitism” (Ierusalim, 23 ianuarie 2020).

La rândul său, vicepreședintele Comisiei de Apărare, liberalul Ovidiu Raețchi, a participat, la Auschwitz, în Polonia, alături de o delegație a Parlamentului, la 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz:

Citește și: Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

“La 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz, am depus, din partea României, o coroană la zidul execuțiilor din lagăr, alături de fondatorul Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului, Maximillian Marco Katz, și de o delegație a Parlamentului. Nu mai putem schimba trecutul, oricât de tragic ar fi el. Putem însă să ne asigurăm, printr-o legislație eficientă, implementată cu fermitate, precum și prin educație, că aberația xenofobiei și antisemitismului nu va mai fi niciodată tolerată în Europa și România”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Si premierul Ludovic Orban a fost invitat să participe săptămâna viitoare la comemorările de la Auschwitz.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.