Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna verde Europeană: Filme disponibile gratuit

westcityradio.ro
filme cinema

EU Youth Cinema: Anul acesta, Green Deal trimite filme austriece în jurul lumii

Sub egida Săptămânii Verzi Europene, care are loc în perioada 3 - 11 iunie 2023, pasionații de film se pot bucura de producții remarcabile realizate și coproduse în Austria. Acestea pot fi vizionate gratuit de către toate școlile înregistrate în program atât la cinematografele partenere, cât și la clasă, prin intermediul platformei www.euyc.green. Dintre toate aceste filme, o parte vor fi disponibile gratuit și pentru restul spectatorilor din întreaga lume, pe durata Săptămânii Verzi Europene.

Proiectul finanțat de UE, EU Youth Cinema: Green Deal, se angajează încă o dată să promoveze o Europă durabilă, prezentând obiectivele relevante ale Acordului Verde European într-un context cinematografic. Nu este o coincidență faptul că noua temă GREEN FILMS @AUSTRIA este lansată în timpul Săptămânii Verzi Europene - acest eveniment anual fiind o oportunitate excelentă de a prezenta evoluțiile actuale ale politicilor de mediu ale UE. Mai mult, la sugestia președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anul 2023 a fost declarat Anul European al Competențelor.

„Anul European al Competențelor își propune în mod explicit promovarea inovației și a competitivității, oferind un nou impuls învățării pe tot parcursul vieții și consolidând societatea în calea transformării verzi și digitale. Cu sprijinul EU Green Deal pot fi create până la un milion de locuri de muncă suplimentare în Uniunea Europeană până în 2030. Tinerii reprezintă o preocupare principală în programele de educație durabilă”, declară Leonore Gewessler, Ministrul al Protecției Mediului care împreună cu ministerul său oferă un sprijin semnificativ proiectului EU Youth Cinema: Green Deal pentru a doua oară.GREEN FILMS @AUSTRIA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.