Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte migranţi din Afganistan şi Siria au fost prinşi ascunşi în două camioane la ieşirea din ţară

Şapte migranţi din Afganistan şi Siria au fost prinşi de autorităţi când încercau să iasă ilegal din ţară, ascunşi în două camioane cu mărfuri, verificate în punctele de trecere a frontierei Nădlac II şi Vărşand, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad, la Nădlac II a fost verificat un camion condus de un turc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, televizoare pentru o firmă din Danemarca.

Citește și: Noi detalii scandaloase despre moartea pacientului de la Craiova: secretarul de stat Andreea Moldovan spune că nu s-a cerut transferul la o altă unitate

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, doi cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani", se arată în comunicat.

În Vărşand, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra unui camion condus de un bulgar, care transporta borcane cu compot de fructe în Cehia. În remorcă se aflau şi cinci cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.