Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte persoane, implicate într-un accident rutier 0 Două dintre ele, rănite grav, una având în braţ smuls

ISU Iași
accident muncitori iasi

Un grav accident rutier s-a produs duminică seară pe drumul naţional 67 B, în judeţul Vâlcea, unde două autoturisme în care se aflau şapte persoane, s-au ciocnit. Primele date de la faţa locului arată că două persoane sunt rănite, una dintre ele suferind o amputare de braţ, potrivit news.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 18:30, în localitatea Livezi, sat Pârâienii de Mijloc, două autoturisme fiind implicate.

„În urma producerii accidentului au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Una din victime are braţul drept smuls. Pentru salvarea acestuia a fost solicitat elicopterul SMURD Dolj”, transmite ISU Vâlcea.

Pacientul va fi preluat de către echipajul medical de pe aeronavă de la Spitalul Bălceşti, unde a fost dus pentru a fi stabilizat.

Cea de-a doua victimă a fost stabilizată si este transportată de către un echipaj SMURD la compartimentul de primiri urgenţe al spitalului din Horezu. Ambele victime se aflau în aceeaşi maşină. În cel de-al doilea autoturism se aflau cinci persoane, care nu au fost rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.