Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas spune că portarul nu se externează: 'Rămâne în spital din motive de precauție'

Iker Casillas

Portarul Iker Casillas este în continuare internat în spitalul din Porto. Au trecut trei zile de la infarctul suferit în timpul antrenamentului cu echipa din Portugalia, iar medicii au preferat să nu îl externeze pe goalkeeper-ul spaniol, pentru a-i monitoriza starea de sănătate.

Sâmbătă dimineața (n.red. - 4 mai), soția jucătorului în vârstă de 37 de ani, Sara Carbonero, a fost surprinsă în momentul în care intra în parcarea clinicii, informează mediafax.ro.

"(n.red. - O să meargă Iker acasă?) - Încă nu știu sigur, dar îmi doresc. Este în aceeași stare în care era și ieri, nu pot să vă spun altceva. (n.red. - Cum a petrecut noaptea?) - Bine, totul este bine. (n.red. - Cum a fost vizita colegilor lui, ieri?) - Bine, bine, totul bine, ați văzut. Este foarte bine, este liniștit, a rămas în spital din motive de precauție. Este totul exact ca ieri, totul este foarte bine", a spus Sara Carbonero, potrivit marca.com.

Sosit în 2015 în Portugalia, Casillas şi-a prelungit contractul cu FC Porto, în luna martie a acestui an, până în 2020. În actualul sezon, campionul mondial cu Spania în 2010 a fost folosit în 42 de partide, reuşind să menţină poarta intactă a lui Porto în 19 ocazii.

Pe lângă Campionatul Mondial şi cele două Campionate Europene obţinute alături de Spania, Casillas are numeroase trofee şi alături de echipa de club. Printre cele mai importante se numără trei triumfuri în Liga Campionilor şi cinci titluri în La Liga, toate alături de Real Madrid, pentru care a evoluat în 725 de partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.