Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sărbătoare în Italia: fanii lui Napoli au ieșit în stradă după victoria cu Juventus

Napoli

Mii de fani le-au oferit o întâmpinare călduroasă jucătorilor lui Napoli, întorşi de la Torino după victoria contra lui Juventus (1-0), care le-a deschis şansa de a câştiga ''scudetto'', acasă, sâmbăta următoare, transmite AFP.

Înainte de ora 3:00 dimineaţă, fanii au fluturat eşarfe, bannere, steaguri şi au cântat la sosirea favoriţilor pe aeroportul Napoli-Capodichino, conform imaginilor difuzate de media italiană şi de jucătorii înşişi pe reţelele de socializare.

Atacanţii Victor Osimhen şi Hvicea Kvaratshelia, starurile napolitanilor, s-au urcat pe autocarul echipei pentru a saluta miile de ''tifosi''. Autocarul care s-a strecurat apoi prin mulţimea strânsă a fost urmat de zeci de maşini şi scutere în oraş.

Napoli este lider detaşat în Serie A, cu un avans de 17 puncte faţă de Lazio, când au mai rămas şapte etape de disputat. Sâmbătă, Napoli are o minge de ''titlu'' contra lui Salernitana în fieful propriu, pe stadionul ''Diego Armando Maradona''. O victorie ar asigura matematic al treilea titlu de campioană din istoria lui Napoli, la mai bine de trei decenii de cele două câştigate cu Maradona în echipă (1987, 1990), cu condiţia ca Lazio să nu o învingă duminică pe Inter, pe San Siro.

În meciul cu Juventus, Napoli s-a impus prin golul lui Giacomo Raspadori (90+3).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.