Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Sărbătoare pe străzile din Dakar după calificarea Senegalului în finala CAN 2022

Numeroşi suporteri senegalezi au invadat străzile capitalei Dakar, miercuri seara, pentru a sărbători calificarea echipei lor naţionale în finala celei de-a 33-a ediţii a Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal, informează AFP, relatează Agerpres.

Străzile din Dakar s-au umplut de oameni imediat după fluierul final al arbitrului etiopian Bamlak Tessema, într-un sunet asurzitor de strigăte, claxoane şi motociclete.

Locuitorii Dakarului, cu steaguri şi tricouri în culorile Senegalului (verde, galben, roşu), au luat cu asalt principalele artere din oraş. În piaţa Independenţei, centrul capitalei, suporterii strigau "am câştigat, am câştigat", dansând în acelaşi timp pe ritmul claxoanelor.

Aceeaşi ambianţă a fost şi în fan zone-ul instalat la Monumentul Renaşterii, unde sute de suporteri s-au adunat pentru a urmări meciul proiectat pe un ecran uriaş.

Echipa Senegalului s-a calificat în finala Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal, după ce a învins selecţionata Burkinei Faso cu scorul de 3-1, miercuri seara, la Yaounde, în prima semifinală a turneului găzduit de Camerun.

În ultimul act, programat duminică, Senegalul va înfrunta câştigătoarea dintre Camerun şi Egipt, care se vor întâlni joi, în a doua semifinală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.