Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic, aruncă în aer planul lui Ludovic Orban: 'E destul de riscant să taie pensiile'

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Sarmiza Andronic, analist politic, a declarat, vineri seara, la România TV, că planul lui Ludovic Orban de a elimina pensiile speciale este sortit eșecului. Tot mai multe instanțe judecătorești au anunțat că vor bloca total activitatea dacă rămân fără privilegii.

Andronic a precizat că majorarea vârstei de pensionare pentru cadrele didactice descurajează tinerii absolvenți să intre în sistem și crează o falie majoră între elevi și corpul profesoral, puternic îmbătrânit.

Citește și: Laura Codruța Kovesi lăsată de izbeliște!

”Nu sunt de acord cu creșterea vârstei de pensionare pentru profesori. Nu așa motivam tinerii, cărora li se cere experiență că să fie angajați, să rămână în țară. Îi alungăm! În plus, există diferențe majore între generații și elevii suferă din cauza aceasta. Acest buget nu este unul făcut bine. De parcă trăim la fiecare colț de stradă un pericol!

E destul de riscant să taie pensiile. Nu le taie, dar le plafonează. Nu e treaba Opoziției să menajeze puterea. Puterea este obligată să își facă o majoritate în Parlament ca să își treacă legile.”, a declarat Sarmiza Andronic.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.