Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: Bâjbâiala autorităților denotă lipsa de profesionalism

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Analistul politic, Sarmiza Andronic, critică ultimele comunicări ale responsabililor guvernamentali în Criza COVID-19. Ea susține că este de datoria autorităților să comunice public clar măsurile care vor fi luate după 15 mai și să nu încerce dialoguri publice pentru că este datoria lor să transmită clar și ferm ce se va întâmpla:

Vezi și: Guvernul Orban se autoblochează. Vor da din nou vina pe Avocatul Poporului și Curtea Constituțională și pentru viitorul eșec previzibil

"Într-o situatie de criza, ca cea pe care o traversam, nu populatia trebuie sa isi dea cu parerea. Masurile.sunt luate doar de specialisti, iar mesajele le transmit autoritatile cu fermitate, fara negocieri. Asta pentru ca populatia nu are acces la date, toate fiind in mainile autoritatilor. Dar, bajbaiala asta denota lipsa de profesionalism, lucru vazut dealtefel pe toata perioada crizei", a spus Sarmiza Andronic în cadrul unei dezbateri la Antena 3.

Ieri MAI (AICI) și INSP (AICI) au anunțat un set de măsuri care ar putea fi luate după 15 mai la ieșirea din Starea de urgență și intrarea în Starea de Alertă. Măsurile au fost puse în dezbatere publică urmând ca ulterior să devină normă obligatorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.