Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic, după ce Nicușor Dan a numit-o panaramă pe Gabriela Firea: 'E o ipocrizie, o nesimțire. Ar fi foarte bine să fie taxat la vot'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Sarmiza Andronic, analist politic, a comentat declarațiile lui Nicușor Dan referitoare la Gabriela Firea, pe care a numit-o ”panaramă” și că ar trebui să stea la periferia societății. Andronic a declarat, marți seara, la Antena 3, că Nicușor Dan ar trebui taxat la vot inclusiv de femei.

”Există o solidaritate între femei. Sunt multe care se solidarizează cu Gabriela Firea și pe bună dreptate. Nu ai cum să ierți o asemenea ieșire, mai ales a unui candidat care te jignește, iar apoi vine să îți ceară votul. Votul nostru este la fel de important ca și cel al cărora nu sunt jigniți de domnul Nicușor Dan. Deci, este o ipocrizie, o nesimțire, s-a folosit cuvântul acesta și îl folosesc și eu cu toată responsabilitatea. Sigur, bine ar fi ca această atitudine a lui Nicușor Dan să își pună amprenta pe ce urmează. Ar fi foarte bine ca Nicușor Dan să fie taxat la vot pentru această ieșire nepermisă.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

Până la urmă, este o lipsă de eleganță. Am văzut-o pe doamna Gabriela Firea, am văzut eleganța cu care tratează această campanie. Domnia sa nu atacă, nici nu ar avea cum, nu stă în firea domniei sale. Dacă Nicușor Dan a făcut un lucru atât de mic, înseamnă că el trebuie taxat. Mă bucur să văd reacțiile femeilor, chiar și în spațiul online. ”, a declarat Sarmiza Andronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.