Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: Florin Cîțu ar fi trebuit să răspundă la fiecare punct acuzator din moțiune și nu să fie agresiv

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Analistul politic Sarmiza Andronic a criticat dur prestația premierului Florin Cîțu de ieri de la dezbaterea moțiunii de cenzură inițiate de PSD. A condamnat aroganța premierului care în loc să răspundă punctual la ceea ce i se reproșa s-a aruncat în acuzații politice.

De asemenea, într-un scurt dialog cu prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan care a intervenit telefonic în cadrul dezbaterii politice de la Antena 3 ea a criticat absența parlamentarilor Coaliției de la vot reproșându-le că au făcut exact ce au criticat ani de la zile la PSD:

Redăm dialogul dintre Rareș Bodan și Sarmiza Andronic:

SA: Florin Citu ar fi trebuit sa raspunda la fiecare punct acuzator din motiune si nu sa fie agresiv facand din nou comparatie cu guvernarea PSD.

RB: O salut pe doamna Andronic pe care o urmaresc si cu a carei declaratii sunt de acord de obicei, dar de data asta nu sunt de acord.

SA: M-ati dezamagit azi. Parlamentarii sunt trimisi in Parlament ca sa voteze un proiect cu argumente pro sau contra, nu sa stea degeaba in banci.

RB: Da, aveti dreptate si o sa va marturisesc ceva, pentru ca ma obligati. Eu am fost pentru vot. Asa mi se parea corect!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.