Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: Suntem unici în lume. Părinții dau în judecată Guvernul ca să respecte legea și să mărească alocațiile copiilor

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Analistul politic Sarmiza Andronic a criticat dur decizia Coaliției la guvernare de a nu respecta legea sau măcar de a iniția un dialog care să ducă spre soluții pentru respectarea legii potrivit căreia alocațiile de stat pentru copii trebuie mărite.

Ea susține că suntem caz unic în democrațiile lumii în care părinții acționează guvernul în judecată pentru a respecta legea – lege votat de Parlament și care obligă guvernul să majoreze alocațiile:

"Trăim în țara în care părinții dau în judecată autoritățile pentru că nu respectă legea. Nu știu unde în lume un Guvern își permite asta. Am primit asigurări că banii vor fi în Buget. Sigur, nu suntem în an electoral, așadar promisiunile nu e obligatoriu să fie onorate, nu-i așa?  Există Lege pentru mărirea alocațiilor, iar cei care au făcut și votat aceasta Lege sunt reprezentanții noștri, au fost votați de noi. Parcă nu contăm, parcă se râde de noi toți.", a spus Sarmiza Andronic într-o intervenție televizată la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.