Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic: În PNL va fi o bătălie serioasă!

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Analistul politic Sarmiza Andronic prevede o bătălie dură în interiorul Partidului Național Liberal (PNL). Ea susține că tensiunea dintre cei doi protagoniști, Florin Cîțu și Ludovic Orban, era de mult în creștere și ciocnirile la ordinea zilei și că de acum încolo până la congres acestea vor deveni ceva cotidian.

Lupta se va da între actualul șef al partidului și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, un om cu mare experiență politică, care cunoaște partidul și a dovedit că știe să negocieze eficient și actualul premier, Florin Cîțu, un om cu o experiență politică foarte subțire, dar care este șef peste resurse:

"Nu, razboiul nu este cu ghilimele, razboiul exista intre ei pe toate planurile. Oricum, in PNL e o situatie inedita. Avem un candidat cu experienta politica, ce stie bine sa negocieze si un candidat cu mai putina experienta politica, dar care are semnatura pentru bani. Trebuie sa remarcam ca de la ultima conferinta comuna a liderilor Coalitiei, cand s-a spus ca Premierul a avut o prestatie deplorabila, stand in spatele tuturor, atitudinea lui Florin Citu s-a schimbat. Comunica mai mult si e mai incisiv. Pare ca dintr-un motiv sau altul a prins curaj. Cert e ca nu e de neglijat niciunul dintre cei doi candidati. Unul e Premier, celalalt Presedinte al Camerei Deputatilor. Va fi o batalie serioasa.", prevede Sarmiza Andronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.