Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrebarea de 1.000 de puncte a Sarmizei Andronic pentru Marian Vanghelie, după condamnarea la aproape 12 ani de pușcărie

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost condamnat, joi, de Tribunalul Bucureşti la 11 ani şi 8 luni închisoare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani. Judecătorii au admis acţiunea civilă formulată de Sectorul 5 al Municipiului Bucureşti şi l-a obligat pe Marian Vanghelie să plătească părţii civile suma de 15.044.700 euro, la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune material.

Sarmiza Andronic, analist politic, l-a întrebat pe Vanghelie, joi seara, la Antena 3, ce ar fi putut face cu banii despre care DNA vorbește în rechizitoriu pentru dezvoltarea Sectorului 5.

Citește și: VIDEO Marian Vanghelie a jurat pe BIBLIE, la Antena 3: 'Nu am luat niciun ban din cei 300 de milioane de euro'

"Sarmiza Andronic: Domnule Vanghelie, ati fost iubit si votat de locuitorii sectorului 5. Ce gândesc, oare, azi oamenii care vad ca sunteti acuzat ca ati furat de la ei 30 milioane euro? Ca sa inteleaga si ei, si sa intelegem si noi, ce inseamna aceasta suma, spuneti-ne, va rugam, ce s-ar fi putut face cu acesti bani? Intreb asta pentru ca sectorul 5 este cel mai sarac sector. 30 milioane reprezinta o suma importanta.”, a întrebat Sarmiza Andronic.

Marian Vanghelie: Se puteau face multe lucruri, printre care și câteva străzi și 5 școli.”, a declarat fostul edil, care a jurat pe Biblie că nu a luat niciun ban din ceea ce acuză procurorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.