Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic: Se va întoarce roata? Cere PNL toate ministerele avute de USR și să facă opoziție în Coaliție? E clar că nu se mai înțeleg

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Analistul politic Sarmiza Andronic a făcut o scurtă radiografie a evenimente a ultimilor două zile a a ajuns la concluzia că ”Președintele Klaus Iohannis este răzbunător și orgolios”.

În acest sens președintele României ar fi făcut mutarea cu desemnarea lui Dacian Cioloș pentru formare unui nou guvern în condițiile în care era clar de la bun început că nu va putea să constituie o majoritate, acest lucru fiind lesne de observat chiar din prima oră de după desemnare când a fost refuzat pe linie de toate partidele parlamentare.

Ea vine și cu un posibil scenariu... și dacă PNL ar accepta și ar juca cartea pe care a jucat-o USR în Guvernul Cîțu?... adică opoziție în propriul guvern:

"Președintele Iohannis este orgolios și răzbunător. Dacă USR nu a mai vrut în guvernul său, i-a plasat guvernarea. A fost ceva de genul "faceți voi", ca să le arate că nu pot singuri, nu fără PNL, ci fără el, Klaus Iohannis. Asta pentru că PNL a primit ordin "fără USR". Dar, având în vedere că e vorba de bani, e foarte posibil să se întoarcă roata, iar PNL să ceară la o eventuală negociere ministerele pe care le-a avut USR în guvernul Cîțu și să facă opoziție în Coaliție. Casă bună, nu mai fac împreună, asta-i clar. Oare ce s-ar fi întâmplat, dacă USR nu venea cu propunere de prim ministru azi? Care mai era jocul președintelui?", se întreabă Sarmiza Andronic prezentă în cadrul unei emisiuni televizate la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.