Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic: USR ar putea dispărea după atacurile la biserică

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Analistul politic Sarmiza Andronic susține că usr-știi au intrat într-un război direct cu Biserica Ortodoxă Română, un război care s-ar putea solda cu dispariția USR de pe scena politică.

Ea a făcut aceste declarații în contextul apariției investigației Recorder, a comentariilor politice care au urmat și a răspunsului Bisericii prin capul său – Patriarhul BOR, PF Daniel.

”Nu am vazut demult un comunicat atat de lung, explicit si elegant ca acest comunicat al BOR, ca raspuns la atacul celor de la USR. Daca acest partid nu dispare dupa miscarea cu Dacian Ciolos, dispare dupa aceste atacuri. Avand in vedere ca suntem majoritar crestini-ortodocsi, se pare ca cei de la USR nu stiu cu ce popor au de-a face. Dincolo de asta, am vazut indemnul de azi al Patriarhului Daniel, care, va rog sa observati ca nu contine cuvantul vaccin. Ca de fiecare data, se vede intelepciunea Patriarhului. A indemnat la rugaciune, la respectarea masurilor si ascultarea medicilor.", a spus Sarmiza Andronic la Sinteza Zilei de la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.