Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic: Vom avea o relaxare a restricțiilor după 15 mai? Alexandri Rafila: Pentru anumite zone, in functie de cum evolueaza situatia

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Vești bune și nu prea despre sfârșitul restricțiilor în România. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a spus că undeva în jurul datei de 15 mai putem vorbi de o relaxare a restricțiilor impuse prin Starea de Urgență și Ordonanțele militare care au urmat.

Data a fost avansată de oficial după o intrebare pusă de Analistul politic Sarmiza Andronic în carul unei emisiuni la Antena 3:

Sarmiza Andronic: "Ati facut o estimare acum cateva seri si ati spus ca e foarte posibil sa avem o relaxare a conditiilor dupa 15 mai. Previziunea pe care ati facut-o a luat in calcul datele pe care le avem azi? Adica Romania se afla azi in estimarile pe care le-ati facut dumneavoastră? Romania se incadreaza azi in numărul de infectati pe care l-ati prevazut? Va intreb pentru ca se vorbeste in spatiul public de faptul ca in Romania se fac putine testari"

Alexandru Rafila: Da, suntem in scenariul pe care l-am prevazut, iar in Romania se fac azi 3000 de teste pe zi. E posibil ca aceste relaxari sa fie in jurul datei de 15 mai pentru anumite zone, in functie de cum evolueaza situatia."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.