Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase bărbaţi au fost reţinuţi în urma unor percheziţii la presupuşi traficanţi de droguri la Caraș-Severin

catuse politie

Şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 51 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Caraş-Severin în urma mai multor percheziţii efectuate la persoane bănuite că s-ar ocupa cu traficul de droguri şi substanţe cu efecte psihoactive, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

De asemenea, faţă de alte şase persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și: DNA către apărătorii lui Piedone în dosarul Colectiv: 'Câte cluburi au ars în țară ați întrebat? De vreme ce ați întrebat primăriile cum procedau?

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, poliţiştii de frontieră ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, împreună cu procurori din cadrul DIICOT Caraş-Severin, au efectuat, joi, 21 de percheziţii domiciliare, în judeţele Caraş-Severin şi Timiş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv.

"Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2018, în oraşul Moldova Nouă şi în localităţile situate pe Clisura Dunării ar fi acţionat mai multe persoane, care s-ar fi ocupat cu distribuţia de droguri de risc şi de substanţe psihoactive. Drogurile şi substanţele susceptibile a avea efect psihoactiv ar fi fost achiziţionate din municipiul Timişoara şi revândute, cu sume cuprinse între 50 şi 70 de lei, inclusiv în rândul elevilor de liceu. În cauză există presupunerea rezonabilă că în reţeaua de distribuţie de droguri ar fi fost atraşi inclusiv minori", a precizat IPJ Caraş-Severin.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, droguri de risc, sub forma unor fragmente vegetale mărunţite, împachetate în 11 folii de aluminiu sau păstrate în pungi şi borcane, precum şi tulpini şi muguri de plante uscate, ţigarete confecţionate artizanal, obiecte folosite la prepararea şi cântărirea drogurilor, telefoane mobile şi peste 36.000 de ţigarete, provenite din contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.