Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase cadre medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi au fost confirmate cu COVID-19

Pinterest
coronavirus

În Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava au fost internate, în ultimele 24 de ore, nouă persoane diagnosticate cu COVID-19, iar alte 14 au fost externate, a anunţat, joi, Prefectura Suceava, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Decizia care naște extrem de multe suspiciuni! Anunțul făcut de Grupul de Comunicare Strategică

Sursa citată a precizat că la SJU Suceava se află internaţi 431 pacienţi, dintre care 139 pacienţi COVID-19, iar în secţia ATI sunt internaţi zece pacienţi.

Totodată, la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 53 de pacienţi COVID-19, dintre care şase cadre medicale, alte 12 persoane internate fiind suspecte de infecţie cu noul coronavirus. Toate cadrele medicale confirmate pozitiv sunt asimptomatice.

În autoizolare la domiciliu se află 5.447 de persoane, iar în carantină instituţionalizată o persoană, alte 21.604 persoane, respectiv 3.107 au ieşit de sub incidenţa acestor măsuri, până în prezent.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

Conform situaţiei întocmită de către DSP Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3.010 persoane declarate vindecate, iar toate persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.