Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase jucători de la Farul Constanţa, testaţi pozitiv cu Covid-19 - Echipa trebuie să revină de la Cluj, unde urma să joace cu Universitatea

a1.ro
stadionul farul

În urma testării periodice pentru COVID-19, 6 dintre componenţii echipei Farul Constanţa au fost depistaţi pozitiv. Clubul anunţă că a luat toate măsurile necesare conform protocolului sanitar în vigoare şi a informat DSP Constanţa şi FRF despre situaţie, potrivit news.ro.

În aceste condiţii, DSP Constanţa a dispus efectuarea anchetei epidemiologice şi retestarea tuturor contacţilor cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei noaste la meciul cu Universitatea Cluj.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

După ce au plecat în această dimineaţă spre Cluj, jucătorii  vor reveni la Constanţa în cursul după-amiezii şi vor urma protocolul sanitar în vigoare.
Meciul era programat, joi, restanţă din etapa a XI-a a Ligii a II-a. şi fusese programat iniţial la începutul lunii noiembrie, dar amânat după cazuri de coronavirus la echipa clujeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.