Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase palestinieni ucişi în Cisiordania într-un atac israelian cu dronă

You News2
cisiordania violente palestinieni

Şase palestinieni au fost ucişi în Cisiordania ocupată într-un atac israelian cu dronă, a anunţat miercuri Ministerul palestinian al Sănătăţii, citat de agenţiile DPA şi France Presse.

O dronă a fost lansată spre o casă din tabăra de refugiaţi în sectorul Tulkarem, potrivit informaţiilor palestiniene. Un al şaptelea palestinian era într-o stare care îi punea viaţa în pericol cu leziuni la cap. Morţii aveau 17, doi 19, doi 23 şi unul 28 de ani.

Armata israeliană a atacat mai devreme tabăra. Ea a promis o declaraţie asupra incidentului mai târziu.

Operaţiunea israeliană în Cisiordania a escaladat temerile comunităţii internaţionale că războiul se va răspândi din Fâşia Gaza controlată de militanţii Hamas către celălalt teritoriu palestinian.

De când teroriştii Hamas au ucis peste 1.200 de persoane în Israel într-un atac surpriză la 7 octombrie şi au luat ostatici, Israelul bombardează Fâşia Gaza şi a lansat o operaţiune extinsă.

Peste 20.000 de persoane au fost ucise în Gaza, potrivit autorităţilor Hamas. 298 de palestinienii au fost ucişi din 7 octombrie în incidente cu israelienii în Cisiordania, a declarat Ministerul palestinian al Sănătăţii. În total, în 2023, 494 de palestinieni în Cisiordania au fost ucişi sau au murit în timpul unor incidente violente, aminteşte DPA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.