Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sassuolo, cu Chiricheş titular, a învins pe Sampdoria, în Serie A. Victorie pentru Inter Milano, remiză în confruntarea Fiorentina – Juventus

facebook.com
Serie A

Inter Milano, cu portarul român Ionuţ Radu pe banca de rezerve, s-a impus destul de greu, la limită, 1-0, cu Verona, duminică pe Stadio Giuseppe Meazza, într-un meci contând pentru etapa a 32-a din Serie A.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Matteo Darmian în minutul 76, potrivit agerpres.ro.

Cu cele 3 puncte obţinute, Inter Milano îşi consolidează însă poziţia de lider în clasament, având acum 79 puncte, în timp ce Verona este pe locul 10 cu 39 puncte.

Într-o altă partidă, pe stadionul Artemio Franchi, Fiorentina şi Juventus Torino au încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 29 prin Dusan Vlahovic (penalty), pentru ca torinezii să egaleze în minutul 46 prin Alvaro Morata.

Acumulând 66 de puncte, Juventus a urcat pe ultima treaptă a podiumului, fiind la egalitate de puncte deocamdată cu AC Milan, ocupanta locului secund, şi având un punct mai mult faţă de Atalanta (locul 4) care va juca împotriva celor de la Bologna duminică seara.

Fiorentina are 34 puncte şi se află pe poziţia a 14-a.

În fine, într-un alt meci jucat duminică, Udinese a învins în deplasare pe Benevento cu 4-2. Udinese are 39 puncte şi este pe locul 11, în timp ce Benevento este pe poziţia a 17-a, cu 31 puncte, şi nu este scutită de grijile retrogradării.

Aşa cum se ştie, Sassuolo, cu fundaşul român Vlad Chiricheş titular, a învins sâmbătă seara cu 1-0 pe Sampdoria.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Domenico Berardi, în minutul 69.

Sassuolo, care are acum patru victorii consecutive, este pe locul 8, cu 52 de puncte, în timp ce Sampdoria este pe locul 9, cu 42 puncte.

Atacantul român Valentin Mihăilă a marcat un gol pentru Parma, care a fost învinsă acasă de Crotone, ultima clasată, cu 4-3, sâmbătă.

Mihăilă a marcat golul de 3-3, în min. 54, acesta fiind al treilea său gol în Serie A în 16 partide.

Oaspeţii au deschis scorul prin Lisandro Magallan (14), Parma a egalat prin Hernani (29), dar oaspeţii au mai punctat de două ori până la pauză, prin Simeon Nwankwo (42) şi Adam Ounas (45+1). Ivorianul Gervinho a redus din diferenţă după pauză (49), apoi Mihăilă (54) a egalat. Crotone a marcat golul victoriei în min. 69, din penalty, prin Nwankwo.

Dennis Man a început ca titular, dar a fost schimbat după 20 de minute, accidentat. Mihăilă a evoluat tot meciul.

În alt meci, Genoa a dispus de Spezia cu 2-0. Golurile au fost marcate de Gianluca Scamacca (62) şi Eldor Shomurodov (86).

Alte partide vor avea loc duminică seara şi luni.

Pe ultimele trei locuri, retrogradabile, se află Cagliari, cu 28 puncte (32 jocuri), Parma, cu 20 puncte (33 j), şi Crotone, 18 puncte (33 j).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.