Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sassuolo l-a transferat pe brazilianul Matheus Henrique, campion olimpic la Tokyo cu Selecao

facebook.com
Serie A

Echipa braziliană de fotbal Gremio Porto Alegre a anunţat transferul mijlocaşului Matheus Henrique, proaspăt campion olimpic cu Selecao, la formaţia italiană Sassuolo, care l-a achiziţionat şi pe fundaşul central Ruan Tressoldi, informează EFE.

Matheus Henrique va juca sub formă de împrumut până la 30 iunie 2022 la gruparea din Serie A, la care evoluează internaţionalul român Vlad Chiricheş, Sassuolo fiind obligată să-l transfere definitiv pe mijlocaş la finalul acestei perioade, potrivit agerpres.ro.

În vârstă de 23 ani, Matheus Henrique a disputat 139 de meciuri în tricoul lui Gremio, reuşind să înscrie 11 goluri. După o perioadă petrecută la echipa B a clubului din Porto Alegre, el a fost promovat rapid la prima echipă, devenind unul dintre jucătorii de bază ai grupării antrenate de Renato Portaluppi.

Sassuolo a achiziţionat totodată "100% din drepturile federative" ale fundaşului Ruan Tressoldi (22 ani), format de asemenea la academia lui Gremio, unde va rămâne să joace până la 31 decembrie, sub formă de împrumut.

Clubul brazilian nu a dezvăluit valoarea celor două operaţiuni, însă a precizat că şi-a păstrat un procent de 10% din viitoarele transferuri ale celor doi jucători.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.