Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Johnny Depp a dat lovitura cu procesul cu fosta soție: Topul în care nimeni nu a mai fost

Johnny Deep

Cererile pentru parfumul „Sauvage” de la Dior, promovat de Johnny Depp, au crescut în săptămânile care au urmat procesului împotriva fostei soţii Amber Heard, potrivit El Pais.

În doar o lună, căutările pe Google pentru parfum au crescut cu 48%, de la 823.000 de căutări la 1,2 milioane. În plus, parfumul Sauvage se află pe primul loc al vânzărilor pe site-urile de cosmetice din lume și pe locul 4 pe Amazon.

Imaginea parfumului „Sauvage” al casei Dior este, de la lansare în 2015, actorul Johnny Depp.

Pe parcursul întregului proces pentru defăimare al actorului împotriva fostei sale soţii, casa franceză şi-a menţinut relaţia contractuală cu actorul, în timp ce alte companii şi-au reziliat contractele sau l-au dat afară din proiecte: Disney a decis să nu conteze pe el pentru a juca din nou Jack Sparrow într-un noul film „Piraţii din Caraibe” şi Warner Bros l-a concediat din „Fantastic Beasts: Dumbledore's Secrets”, înlocuindu-l cu danezul Mads Mikkelsen. Acum, unii dintre fanii lui Depp cumpără parfumul Dior în semn de susţinere.

Reclama pentru parfum de pe canalul oficial de YouTube al casei a acumulat peste 92 de milioane de vizualizări.

În reclamă, Johnny Depp apare în deşert, în compania lupilor, cântând la chitară electrică înainte de a spune: „În deşert, neînfricat şi uman”.

Comentariile la videoclip sunt, în cea mai mare parte, de susţinere pentru Johnny Depp, unele sub hashtag-ul #JusticiaParaJohnnyDepp şi aplauze pentru brand pentru păstrarea lui ca imagine: „Am fost în mai multe magazine prin oraş pentru a găsi parfumul şi toate rămăseseră fără Dior Sauvage. Hai echipa Johnny! Dreptatea trebuie să prevaleze”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.