Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SAVUROS Ce a răspuns Marcel Ciolacu atunci când a fost întrebat de ce PSD NU a majorat pensiile cu 40%

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Spitalul Mobil de la Leţcani, că guvernarea PSD nu a majorat pensiile cu 40% întrucât la momentul respectiv această mărire nu era prevăzută de legea aflată în vigoare, care stipulează 1 septembrie 2020 ca dată pentru aplicarea acestei măsuri, conform Agerpres.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Euro SE VINDE cu de 4.87 de lei pe piața interbancară

"Dar nu aţi văzut legea? Păi nu erau în vigoare. Dumneavoastră îmi cereţi ceva să fi facut acum doi ani (...) Există o lege. Legea era de la 1 septembrie, să intre în vigoare. Nici acum un an, nici acum doi ani", a răspuns Marcel Ciolacu atunci când a fost întrebat de un jurnalist de ce guvernarea PSD nu a majorat pensiile cu 40% în urmă cu doi ani.

Atunci când jurnalistul i-a replicat că ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a prezentat în timpul vizitei sale la Iaşi un document semnat de fostul ministru al Finanţelor din guvernarea PSD, Eugen Teodorovici, despre care a afirmat că menţiona că nu ar fi fost fezabilă majorarea cu 40% a pensiilor deoarece nu există resursele financiare, Ciolacu a cerut să vadă documentul şi a adăugat că prezentarea de către ministrul Cîţu are legătură cu campania electorală.

"Ştiţi dumneavoastră exact lucrul acesta? Mi-l arătaţi şi mie? (...) Suntem în campanie electorală", a răspuns liderul PSD, Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.