Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SC Freiburg a învins cu scorul de 3-0 formaţia FC Augsburg în ultimul meci disputat pe arena sa istorică Dreisamstadion

Echipa SC Freiburg a învins cu scorul de 3-0 formaţia FC Augsburg în ultimul meci disputat pe arena sa istorică Dreisamstadion, duminică, în cadrul etapei a 6-a a campionatului de fotbal al Germaniei.

Golurile au fost marcate de Lukas Kubler (6), Lucas Holer (25) şi Vincenzo Grifo (33 din penalty).

După 67 de sezoane şi 360 de meciuri în Bundesliga, clubul din oraşul aflat în apropierea frontierei cu Franţa a disputat ultimul său joc pe stadionul său istoric, urmând ca de acum înainte să-şi dispute întâlnirile de pe teren propriu pe noua sa arenă, "Europa-Park Stadion", cu o capacitate de 35.000 de locuri.

SC Freiburg a beneficiat de mai mulţi ani de o derogare din partea Federaţiei germane pentru a juca pe Dreisamstadion, construit în 1953, care are un teren prea scurt în raport cu normele din Bundesliga şi prezintă o diferenţă de nivel de aproape un metru între cele două porţi.



La finalul meciului, jucătorii s-au aşezat pe gazon, în timp ce antrenorul lor, Christian Streich, cu lacrimi în ochi, a urcat în tribună pentru a le adresa câteva cuvinte fanilor, folosindu-se de o portavoce.

Pentru prima oară în istoria sa, Freiburg este neînvinsă după primele şase etape din Bundesliga (trei victorii şi trei egaluri), aflându-se pe poziţia a cincea, la egalitate de puncte cu Borussia Dortmund, ocupanta locului al patrulea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.