Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCADE rata de infectare în București: Capitala este după Constanța și Sibiu în topul național, unde nu mai este niciun județ în zona verde

În judeţele Constanţa şi Sibiu se menţine o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 7 la mia de locuitori în ultimele două săptămâni, potrivit raportării transmise, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Conform GCS, pe primul loc în ţară ca rată de infectare cu noul coronavirus rămâne judeţul Constanţa, cu 7,58, faţă de 7,54 în ziua precedentă.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

Pe locurile următoare se plasează judeţul Sibiu - 7,13, în scădere faţă de ziua anterioară, când a înregistrat 7,37, şi Bucureştiul, cu 6,46, în scădere faţă de ziua precedentă, când a avut 6,61.

Pe locul patru trece judeţul Braşov, cu o incidenţă de 6,68, faţă de 6,44 sâmbătă, depăşind judeţul Cluj, care trece pe locul cinci, cu o incidenţă de 6,29, faţă de 6,51 în ziua anterioară.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

O rată de infectare mare se mai înregistrează în judeţele Arad - 5,51, Alba - 5,2, Timiş - 4,75, Tulcea - 4,37, Prahova - 4,35 şi Bihor 4,25.

Judeţele cu incidenţă mică a cazurilor de infectare la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, sunt Gorj - 1,43, Harghita - 1,49 şi Vrancea - 1,66.

Citește și: Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Judeţul Gorj nu mai este de duminică singurul aflat în zona verde, după ce şi în Harghita incidenţa a scăzut sub 1,5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.