Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scafandrii au găsit în lacul Pantelimon arma furată din casa fostului ofițer SRI (foto-video)

Antena 3
scafandri

Polițiștii care anchetează spargerea locuinței unui fost ofițer SRI au găsit miercuri, în lacul Pantelimon din Capitală, pistolul furat în urma jafului, conform unor surse din anchetă.

Scafandrii au mers „la pont” după ce unul dintre hoți le-a arătat unde a aruncat arma. Căutările din lacul Pantelimon s-au desfășurat miercuri timp de aproape două ore, în prezența hoțului, care a asistat de pe margine, în cătușe, la căutările scafandrilor.

Bărbatul care le-a spus polițiștilor unde au fost aruncate pistolul și gloanțele are 24 de ani și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Patru persoane suspectate că au furat un pistol letal și peste 20 de cartușe din casa din Voluntari a unui fost ofițer SRI au fost duse la audieri, pe 18 ianuarie, iar la locuințele acestora au fost făcute percheziții.

Poliția ilfoveană a fost sesizată pe 6 ianuarie de fostul ofițer SRI că persoane necunoscute i-au furat din locuință mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe, pe care le ținea într-un seif. Bărbatul era plecat în vacanță în momentul jafului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.