Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scafandrii îl caută, pentru a doua zi consecutiv, pe adolescentul dispărut în Marea Neagră, în zona plajei Corbu

www.ziardecluj.ro
scafandri

Un număr de 25 de scafandri îl caută, marţi, pentru a doua zi consecutiv, pe adolescentul dispărut în Marea Neagră, în zona plajei Corbu, a anunţat ISU Constanţa, informează Agerpres.

Potrivit sursei menţionate, doi minori de circa 14 ani, aflaţi duminică pe plaja localităţii Corbu, au intrat în mare, dar numai unul dintre ei a reuşit să revină la mal, fiind alertate autorităţile. 

În atenţia scafandrilor este şi un militar care duminică seară nu s-a prezentat la unitatea de la Capu Midia, după o perioadă de câteva ore de învoire. 

Conform Statului Major al Forţelor Aeriene, militarul - din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană "Someş" din Dej, aflat la un exerciţiu la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, a fost declarat luni, 11 iunie, în jurul orei 19,00, absent nejustificat de la unitate. Militarul s-a aflat în învoire legală duminică, între orele 13,00 şi 19,30, şi nu s-a prezentat la unitate la expirarea perioadei de învoire. Potrivit procedurilor legale, la împlinirea a 24 de ore de la ora prevăzută pentru întoarcerea la unitate, a fost raportată absenţa nejustificată a militarului şi a fost sesizat Parchetul Militar.

Citește și: Un cioban care păştea oile a fost atacat de un urs. Bărbatul a fost transportat la spital

Duminică seară, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova, aflat pe litoralul românesc pentru a lucra, s-a înecat în mare, la Neptun. Trupul acestuia a fost găsit printre stabilopozii digului din staţiune. 

În seara următoare, un copil de 7 ani s-a înecat în mare, în zona plajei Modern din Constanţa, trupul acestuia fiind scos la mal de valuri. 

Potrivit purtătoarei de cuvânt a ISU Constanţa, Anca Chiriţă, în acest an, începând cu 1 mai, în apele Mării Negre s-au înecat patru persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.