Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Ana Birchall o acuză pe Dana Gîrbovan de fake news: 'Am pretenția ca la astfel de acuzații foarte grave să se vină și cu dovezi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ana Birchall

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, o acuză pe judecătoarea Dana Gîrbovan de fake news. Reacția lui Birchall vine după ce președinta UNJR a dezvăluit la B1 Tv că procurorilor li s-a transmis, de la vârful Ministerului Public, să nu se înscrie la concursurile pentru funcţiile de execuţie în cadrul SIIJ, tocmai pentru ca Secţia să nu funcţioneze şi să poată fi criticată.

ALERTĂ - Sile Cămătaru, condamnat la 6 ani de închisoare cu executare

„Fake news de la un judecător? Ei bine, da: a venit ziua în care să citesc și o astfel de dezinformare crasă. Am pretenția ca la astfel de acuzații foarte grave să se vină și cu dovezi, nu doar cu…. „am informații”. Cum bine se știe judecătorii trebuie să se bazeze pe dovezi de netăgăduit, nu? Iar doamna Gîrbovan se consideră o profesionistă a dreptului. Într-un astfel de context, nu pot să nu mă întreb cât de moral a fost jocul cu „uite demisia, nu-i demisia”, când doamna s-a aflat în cărți pentru funcția de ministru al Justiției”, scrie Birchall pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.