Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Ana Birchall și Ionel Arsene sunt la cuțite: 'Surprize, surprize! Cine mă sună să mă ameninţe' / ''Suge-o Ramona''

scandal

Schimb de replici dure între președintele CJ Neamț Ionel Arsene și fosta sa colegă de partid Ana Birchall pe Facebook. Fostul ministru al Justiției a anunţat luni seara că a fost ameninţată de fostul său coleg de partid, baronul PSD de Neamţ Ionel Arsene. Acesta ar fi sunat-o să o intimideze după ce ea a scris, pe Facebook, că viitoarea comisie de anchetă, pe care o va înfiinţa PSD pentru a verifica achiziţiile publice făcute de Guvernul PNL în această perioadă, poate să înceapă cu contractul acordat de Consiliul Judeţean Neamţ unei firme conectate la Arsene.

Uite un bun exemplu care ar trebui să îl analizeze această comisie nou înfiinţată, nu? (https://www.g4media.ro/o-firmă-apropiată-de-baronul-psd-de-…). Dacă se doreşte seriozitate şi nu doar un joc ieftin de imagine şi de luptă politică în stil dâmboviţean solicit şi susţin că în această comisie să se analizeze TOATE contractele de achiziţii din această perioadă, dar TOATE, inclusiv cele pentru care Dr. Cercel şi Arafat cereau impunitate că nu degeaba era atâta zvârcoleală pentru adoptarea faimosului OUG pe achiziţii prin care se înlătură răspunderea penală! Este corect ca toate persoanele care au abuzat de perioada stării de urgenţă şi au făcut achiziţii 'urgente' încălcând legea, indiferent cine e, de unde este şi cum îl cheamă să răspundă legal!”, a scris, pe Facebook, Ana Birchall.

Ulterior, fostul ministru a revenit cu o nouă postare pentru a anunţa că a fost ameninţată de Arsene.

DOCUMENT - Statistica în urma căreia s-a decis ridicarea stării de urgență: cum evoluează criza coronavirusului

Surprize, surprize! Cine mă sună să mă ameninţe şi să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achiziţiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamţului... Pentru că a refuzat să îşi ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un preşedinte de Consiliu Judeţean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică 'intervenţia' dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiţi politicieni cu interese în domeniul achiziţiilor”, a acuzat Birchall.

Ionel Arsene a reacționat, lansând un atac extrem de virulent la adresa fostei sale colege de partid, Ana Birchall, pe care o numeşte „curcă securistă şi urâtă cu spume”.

Redăm postarea lui Arsene

"Se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat şi, în consecinţă, leprele galbene au asmuţit publicaţii securistice să mă denigreze continuu şi să mă acuze că aş fi implicat în fel de fel de afaceri!

Îmi pare rău pentru ele... sunt în totală eroare!!!

'Pandemia de corupție' - Tăriceanu a răbufnit la adresa Guvernului și a lui Iohannis: 'Se vede de la Washington'

Absolut toate licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Neamţ, au fost organizate LEGAL şi atribuite CORECT !

Ce nu ştiu ei, denigratorii mei, este că sunt foarte fericit şi mulţumit pentru că firme din Neamţ reuşesc sa contracteze importante lucrări pe plan local, realizează proiecte de calitate care atrag dezvoltarea judeţului şi, mai mult, sumele importante pe care le încasează pentru ceea ce fac, rămân la noi în zonă!

Asta a făcut ca anul trecut, judeţul Neamţ să fie pe primul loc în ţară la creştere economică!

Investiţiile în infrastructura din Neamţ, realizate de către firme locale, care au câştigat în mod CORECT licitaţiile, au făcut posibil ca după foarte mulţi ani să se vorbească despre judeţul nostru ca fiind un judeţ cu cea mai mare creştere economică din ţară!

Sunt foarte liniştit să ştiu că nemţenii au locuri de muncă şi salarii pentru a-şi întreţine familiile, mai ales în această perioadă dificilă, în care foarte mulţi agenţi economici îşi închid activitatea!

Mai ştiu şi că interesele unora sunt total diferite de ale mele şi că ar vrea că banii să plece spre alte zări!

Văd trepăduşi liberali care se întreabă retoric pe facebook dacă o fi bine, dacă o fi noroc, că doar firme din Neamţ câştigă licitaţii!
Vă răspund eu, trepăduşi mici: este foarte bine!!! Pentru că toate aceste investiţii atrag dezvoltarea economică a judeţului şi banii rămân în Neamţ!

Vă anunţ că mă voi lupta continuu pentru binele nemţenilor mei, pentru judeţul meu!

Orice ar spune unii, oricât ar scrie alţii!!! Contractul meu este cu nemţenii şi înţelegerea mea cu ei este să dezvolt şi să modernizez judeţul nostru!

Am promis asta nemţenilor şi îmi voi respecta cuvântul dat, indiferent de cât mă vor huidui trepăduşii galbeni sau trompetele securistice!

PS 1: Am mai văzut şi o curcă securistă şi urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numeşte: "Suge-o, Ramona!"

PS 2: Leprelor galbene, vă ofticaţi? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!"

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.